Welkom bij Audio Vlaardingen!

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Aanhangwagen Klein (Wit)

Aanhangwagen Klein (Wit)

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: € 35,00 Incl. BTW: € 42,35

Snel overzicht

Aanhangwagen Klein (Wit)Wanneer u zelf niet over een aanhangwagen beschikt kunt u bij Attractieverhuur Piet van Marion tegen een lage prijs een aanhangwagen huren. We hebben ze in verschillende maten en ze zijn vanaf 30 euro te huur.De maten van deze aanhanger: 2,50 x 1,80 x 1,50 (D x B x H)

Vergeet geen eigen kentekenplaat mee te nemen.De chauffeur dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en een passende auto! Bij afhalen dient de chauffeur (!) een geldig rijbewijs te tonen, zonder dit rijbewijs wordt de aanhangwagen niet meegegeven. Dit i.v.m. de aansprakelijkheid.Leeftijd: 18

Meer afbeeldingen

  • Aanhangwagen Klein (Wit)
Datum selecteren

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 35,00 Incl. BTW: € 42,35
Aanhangwagen Klein (Wit)

Wanneer u zelf niet over een aanhangwagen beschikt kunt u bij Attractieverhuur Piet van Marion tegen een lage prijs een aanhangwagen huren. We hebben ze in verschillende maten en ze zijn vanaf 30 euro te huur.

De maten van deze aanhanger: 2,50 x 1,80 x 1,50 (D x B x H)
Vergeet geen eigen kentekenplaat mee te nemen.

De chauffeur dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en een passende auto! Bij afhalen dient de chauffeur (!) een geldig rijbewijs te tonen, zonder dit rijbewijs wordt de aanhangwagen niet meegegeven. Dit i.v.m. de aansprakelijkheid.

Leeftijd: 18

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.