Welkom bij Audio Vlaardingen!

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Over Audio Vlaardingen

Over Audio Vlaardingen

Over ons bedrijf
Audio Vlaardingen is een ervaren, dynamisch en groeiend bedrijf, en wil zich blijven ontwikkelen en verbreden op alle fronten. We hebben de expertise en apparatuur in huis om professionele audio & licht, podium, theaterverlichting, beeld & video en vele andere vormen van entertainment aan te bieden tegen een scherpe prijs. Onze adviseurs staan voor al uw vragen klaar, onze geluidstechnici en opbouwtechnici verzorgen aansluiting en installatie van de apparatuur op locatie, en onze storingsdienst staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om problemen uit te sluiten of direct te verhelpen.

Direct bestellen of maatwerk?
Onze website biedt u de mogelijkheid om direct apparatuur te bestellen voor verhuur, maar natuurlijk kunt u contact met ons opnemen voor een offerte op maat of andere vragen. Indien u direct bestelt controleren wij uw huurlijst, en nemen indien nodig contact met u op voor aanvullingen of vragen. Daarna sturen wij u een schriftelijke bevestiging van uw huurlijst, die u na akkoord getekend kunt retour sturen.

Voor grotere evenementen of andere situaties waar maatwerk gewenst is kunt u contact opnemen met ons, zowel per telefoon als per e-mail. Zo kunnen wij u op een directe manier van informatie voorzien en waar nodig adviseren om uw evenement zonder problemen te laten verlopen.

Onze gegevens
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag 09.00 - 21.00. Bezoek, afhaal en retour altijd op afspraak
Storingsdienst 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar

Audio Vlaardingen
Mercuriusstraat 45
3133 EM Vlaardingen

Telefoon: 010-4602547
Gebruik de volgende mobiele nummers alleen in geval van nood:
Mobiel: 06-28264651
Mobiel: 06-34132516

E-mail: info@audiovlaardingen.nl
Website: www.audiovlaardingen.nl

KvK: 24320474
BTW identificatienummer: NL001572893B22