Welkom bij Audio Vlaardingen!

Ga direct naar hoofd-inhoud »


Nieuwe producten


Audio Vlaardingen Home

Welkom bij Audio Vlaardingen

Audio Vlaardingen is dè specialist op het gebied van organisatie en verzorging van alle soorten evenementen.
Audio Vlaardingen verhuurt professionele audio-, beeld- en lichtapparatuur. Daarnaast kunt u bij Audio Vlaardingen terecht voor podia, special effects, karaoke, springkussens en attracties.

U kunt bij Audio Vlaardingen terecht voor losse huur van apparatuur, maar ook voor advies of verzorging van uw evenement. Of het nu een kleine spraakset betreft, of een totaalpakket met geluid, intelligent licht, podium en aanvullend entertainment zoals een drive in show, zanger(es) of een band. Wij helpen graag met de invulling om alles vlekkeloos te laten verlopen.

Uiteraard maken wij uitsluitend gebruik van professionele en betrouwbare merken als bijvoorbeeld Dateq, Pioneer, Martin, Dynacord en Shure. Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze apparatuur en controleren deze regelmatig om te garanderen dat alles naar behoren werkt. Mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens zijn staat onze storingsdienst 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om alle problemen op te lossen.

U kunt de apparatuur zelf afhalen en retour brengen, maar Audio Vlaardingen kan ook het transport en de op- en afbouw verzorgen. Daarnaast hebben wij ervaren geluids- en lichttechnici voor een perfecte inregeling en bediening tijdens het evenement.